Siivooja

Me Keramorella tarjoamme luotettavia ja osaavia siivoojia erilaisiin siivousalan tehtäviin vuokratyön muodossa. Voit vuokrata ammattitaitoisia siivoojia sekä muitakin osaavia tekijöitämme juuri sinun tarpeisiisi sopien. Oli kyseessä pitkä tai lyhyempi siivoustyön avun tarve, autamme sinua onnistumaan.

Tutustu myös siivouspalveluumme

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
*Erityisosaamista vaativissa tehtävissä (mm. kokit, laatoittajat, timpurit, koneistajat, maansiirto-kuskit yms.) palkka tai tuntihinta neuvotellaan aina erikseen.

Tekijöitä siivousalan monipuolisiin tehtäviin

Meiltä löydät reippaita tekijöitä esimerkiksi ammattisiivoukseen, ikkunanpesuun, lattian peruspesuun ja vahaukseen, koti- ja laitosapulaiseksi sekä moniin muihin tehtäviin räätälöidysti juuri omiin tarpeisiisi. Huolehdimme aina työntekijöidemme henkilökohtaisesta työvaatetuksesta.

Vastaamme siivoojien palkanmaksusta ja sivukuluista, vakuutuksista, perehdytyksestä, työterveyshuollosta sekä lomakorvauksista. Asiakasyritys vastaa työn turvallisuudesta.

Työntekijämme ovat käytettävissäsi juuri sinun tarpeesi mukaan joustavasti ja ennakoitavilla kuluilla. Järjestämme myös sovittaessa tehtäviin tarvittavat työvälineet tapauskohtaisesti. Kun siis tarvitset osaavaa ammattisiivoojaa tai vaikka useampaakin lyhyt- tai pidempikestoisempaankin siivoustyöhön, Keramore on valmiina palvelemaan.

Läpinäkyvä ja selkeä hinnoittelu

Selkeä sekä helposti ennakoitava hinnoittelumalli takaa onnistuneen yhteistyön ja tavoitellun lopputuloksen. Uskomme vahvasti tuntiperusteiseen, läpinäkyvään hinnoitteluun ilman lisäkuluja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Etsitpä osaavia tekijöitä pidempi- tai lyhytaikaisempiin siivoustyöhön, Keramoren luotettavat ammattisiivoojat auttavat sinua onnistumaan toimialakohtaiseen hinnoitteluun perustuen.

Kiinteä tuntihinta siivoustöihin ja muihin siivousalan tehtäviin: 21€/h+alv.

Asiakaspalvelu ma-pe

Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

Tarvitsetko apua pikaisesti?

Soita 040 544 8976

Soita
Avaa Whatsapp-chat