Asiakastarinoita

Tutustu asiakasreferensseihimme ja lue miten olemme auttaneet asiakkaitamme onnistumaan. Tarjoamme henkilöstövuokrausta perinteisiin ammatteihin lukuisille eri toimialoille, ja toimimme kumppaneina niin pienemmille kuin suuremmille organisaatioille. Palvelemme sinua ja yritystäsi Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa, mm. Helsingissä, Tampereella, Hämeenlinnan ja Turun seudulla. Perinteisten ammattien 300 osaajaa ovat käytettävissäsi joustavasti ja ennakoitavilla kuluilla niin satunnaisiin kuin säännöllisiin tarpeisiisi.

Cajsan Helmi

Tee- ja Kahvihuone Cajsan Helmi on on ollut siivouspalveluasiakkaamme Porvoossa jo pitkään. Perheyritys on remontoinut hiljan myös Helsingin Kaisaniemeen jo vuonna 1827 alkujaan perustetun ravintolan, ja luonut siitä upean, entisajan loistoon restauroidun Cajsan Helmi -kahvilan.

Olimme mukana toteuttamassa tämän upean kohteen remonttia loppusiivouksesa asiaankuuluvalla huolellisuudella ja materiaalien kunnioittamisella. Itse remontissa toteutimme myös kauniin, vanhan puulattian hiontaa. Cajsan Helmen avajaisia vietettiin 11.1.2024,ja me jatkamme ylpeänä yhteistyötä Cajsan Helmen säännöllisellä ylläpitosiivouksella. Toivotamme myös Keramoren puolesta sinut tervetulleeksi vierailemaan kauniissa kahvilassa, sekä aistimaan ainutlaatuista vanhan ajan tunnelmaa.

Ravintola Haukisali

Totuus palvelusta tulee aina asiakkaalta — joten päästetään heidät ääneen! Jo yli neljän vuoden ajan tekijämmee ovat huolehtineet Ravintola Haukisalin siisteydestä, sekä tehneet avustavia tehtäviä keittiössä ja Catering Ganache -juhlatilaisuuksissa.

“Meille on löytynyt todella hyvä tiimi Keramorelta. On erittäin tärkeää, että ravintolan keittiö-, varasto- ja asiakastilat ovat koko ajan todella puhtaat. Siksi meillä on joka päivä Keramorelta työntekijä joka vastaa siisteydestä. Olemmekin saaneet runsaasti hyvää palautetta tilojemme puhtaudesta. Luotettava palvelu, nopea reagointi pyyntöihin ja saman henkilökunnan pysyminen ovat kaikki erittäin tärkeitä asioita. Kun oikeat henkilöt löytyvät oikeisiin tehtäviin, toimimme saumattomasti tiiminä. Keramoren työntekijät tekevät työnsä erittäin ahkerasti, huolellisesti ja täydellä sydämellä. Asenne on kohdillaan.”

– Eeva Kuutschin, Ravintola Haukisali / Catering Ganache

Ekberg

Olemme toimineet jo pitkään Ekbergin legendaarisen kahvilakonditorian luottokumppanin vastaten säännöllisistä siivouspalveluista arvokkaan miljöön ehdoilla. Puhdas miljöö ja maistuvat herkut yhdessä siistien tilojen kanssa luovat loistokkaan kahvilakokemuksen.

“Joustava ja luotettava siivouskumppani. Helppo, nopea ja avoin kommunikaatio. Siivoojat ovat pitkäaikaisia ja vaihtuvuus todella pientä, mikä takaa siivouksen laadun tasaisuuden.”

– Saila Vuori, Ekberg

Yökerho Hohto

Yhteistyömme Hämeenlinnassa sijaitsevan Yökerho Hohdon kanssa alkoi, kun haasteita oli ilmennyt edellisen siivouskumppaninsa kanssa. Tuolloinen siivouspalvelu jätti kerran tulematta, jolloin yökerhosta soitettiin Keramorelle kysymyksellä, voisimmeko tulla paikkaamaan tilanteen mahdollisimman nopeasti? Ja voimmehan me!

“Onneksi Keramoren joustava väki tuli siivoamaan, ja työnjälki oli kerrassaan upeaa. Siitä hetkestä lähtien olemme olleet hyvin tyytyväisiä Keramoreen. Palvelu on todella hyvää ja asianmukaista, ja kaikki on mennyt joustavasti ja mutkattomasti. Voin suositella Keramorea lämmöllä: työnjälki on siistiä ja työntekijät asiallisia. Kiitos teille, kun olette luottaneet meidän työhön – pidetään myös jatkossa paikat siisteinä!”

– Mico Melin, Yökerho Hohto

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Asiakaspalvelu ma-pe

  Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
  Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

  Tarvitsetko apua pikaisesti?

  Soita 040 544 8976

  Soita
  Avaa Whatsapp-chat