Kotihoivan ammattilainen

Me Keramorella tarjoamme luotettavia vuokratyöntekijöitä erilaisiin kotihoivan tehtäviin. Voit vuokrata osaavia tekijöitämme juuri sinun tarpeisiisi sopien. Oli kyseessä pitkä tai lyhyempi avun tarve, autamme sinua onnistumaan.

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
22€/ h (+alv.)
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
28€/ h (+alv.)
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
*Erityisosaamista vaativissa tehtävissä (mm. kokit, laatoittajat, timpurit, koneistajat, maansiirto-kuskit yms.) palkka tai tuntihinta neuvotellaan aina erikseen.

Tekijöitä kotihoivan monipuolisiin tarpeisiin

Meiltä löydät reippaita tekijöitä moniin kotihoivan työtehtäviin kuten siivoukseen, keittiön hoitoon sekä pyykkäämisen avuksi. Autamme kodin yllä- ja huolenpitoon liittyvissä tehtävissä räätälöidysti tarpeesi mukaan. Huolehdimme aina työntekijöidemme asianmukaisesta tehtävään sopivasta varustuksesta ja asustuksesta.

Vastaamme palkanmaksusta ja sivukuluista, vakuutuksista, perehdytyksestä, työterveyshuollosta sekä lomakorvauksista. Asiakas vastaa työn turvallisuudesta.

Työntekijämme ovat käytössäsi juuri sinun tarpeesi mukaan joustavasti ja ennakoitavilla kuluilla. Toimimme kattavasti Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueilla. Oman alueesi yhteystiedot löydät täältä.

Läpinäkyvä ja selkeä hinnoittelu

Selkeä sekä helposti ennakoitava hinnoittelumalli takaa onnistuneen yhteistyön ja tavoitellun lopputuloksen. Uskomme vahvasti tuntiperusteiseen, läpinäkyvään hinnoitteluun ilman lisäkuluja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Etsitpä osaavia tekijöitä pidempi- tai lyhytaikaisempiin tarpeisiin, Keramoren luotettavat ammattilaiset auttavat sinua onnistumaan toimialakohtaiseen hinnoitteluun perustuen.

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

    Tarvitsetko apua pikaisesti?

    Soita 040 688 2476

    Soita
    Avaa Whatsapp-chat