Luotettavaa ja mutkatonta henkilöstö-vuokrausta jo vuodesta 1995

Keramoren 300 reipasta ammattilaista palvelevat sinua vuosien kokemuksella. Tunnemme jokaisen reippaan tekijämme ja osaamisensa läpikotaisin. Me luotamme heihin ja takaamme, että sinäkin voit luottaa.

Me autamme sinua onnistumaan

Tavoitteenamme on auttaa osaavia ja innokkaita tekijöitä löytämään sopivia töitä ja valmentaa heistä asiakasyritystemme parhaita työntekijöitä perinteisten ammattien tehtävissä. Asiakkaillemme tarjoamme henkilökohtaista palvelua sekä henkilöstövuokrausta satunnaisiin ja säännöllisiin tarpeisiin pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella.

Olemme reipas, luotettava ja osaava kumppani monipuolisiin henkilöstötarpeisiin. Työntekijämme ovat käytettävissäsi juuri sinun tarpeesi mukaan joustavasti ja ennakoitavilla kuluilla .

Keramore tarina on tarina auttamisesta

Henkilöstövuokraus nähdään tyypillisesti väliaikaisena vaihtoehtona ja ratkaisun tarkoituksena on joko hankkia tekijä yksittäiseen lyhytkestoiseen tehtävään tai pitkällä tähtäimellä hankkiutua eroon välikädestä ja värvätä tekijä omille palkkalistoille. Me haluamme muuttaa tapaa, jolla koko alaamme suhtaudutaan, ja nousta henkilöstövuokrauksen houkuttelevimmaksi ja luotetuimmaksi toimijaksi.

Jo vuonna 1995 alkunsa saanut Suomi-Filippiini-yhteisömme on suurta perhettä, jossa kasvamme ja kehitymme yhdessä.

Haluamme jatkuvasti kehittää ja kouluttaa henkilöstöämme , jotta voisimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen tuloksen ja henkilöstöllemme mielekkäitä töitä – siis auttaa molempia osapuolia onnistumaan.

Tavoitteemme on toimia niin, että pystymme tarjoamaan lisäarvoa sekä työntekijöille että heitä tarvitseville yrityksille ja olemaan elintärkeä osa yhtälöä turhan välikäden sijaan. Meillä on yksi tärkeä tehtävä, ja se on auttaa sinua onnistumaan.

Monipuoliset henkilöstövuokraus-palvelut usealla eri toimialueella

Keramoren osaavat ammattilaiset ovat saatavillasi kattavasti Uudenmaan ja Hämeen alueilla. Meiltä löydät luotettavia ja reippaita tekijöitä sekä kalustoa räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi rakennustyömaan, siivousalan, varastotyön, keittiöavun, muutto-sekä pihanhoitotöiden monipuolisiin tehtäviin.
Vahva alueellinen läsnäolomme sekä paikallistuntemuksemme ovat käytössäsi joustavasti, nopeasti ja ennakoitavasti.

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja selkeää

Selkeä sekä helposti ennakoitava hinnoittelumalli takaa onnistuneen yhteistyön ja tavoitellun lopputuloksen. Uskomme vahvasti tuntiperusteiseen, läpinäkyvään hinnoitteluun ilman lisäkuluja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Etsitpä osaavia tekijöitä pidempi- tai lyhytaikaisempiin tarpeisiin, Keramoren luotettavat ammattilaiset auttavat sinua onnistumaan toimialakohtaiseen hinnoitteluun perustuen.

Tutustu tarkemmin toimialakohtaiseen hinnoittelumalliimme

Asiakaspalvelu ma-pe

Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

Tarvitsetko apua pikaisesti?

Soita 040 544 8976

Soita
Avaa Whatsapp-chat