Tehokasta varainhankintaa Keramoren kanssa

Harkitsetko varainhankinnan hyödyntämistä tapahtuman järjestämisessä? Tai ehkä seurallasi tai yhdistykselläsi on tarvetta varojen keräämiseen toiminnan kasvattamiseksi sekä ylläpitämiseksi? Me Keramorella tarjoamme helpon ja luotettavan ratkaisun varainhankintaan. Jutellaan lisää, miten voisimme auttaa juuri sinua!

Varainkeruuyhteistyö Keramoren kanssa auttaa sinua onnistumaan

Tiesitkö, että toteutamme vuosittain monien urheiluseurojen sekä koululuokkien kanssa varainhankintaa menestyksekkäästi? Varainhankintaa kanssamme voivat tehdä niin koululuokat, urheiluseurat kuin erilaiset yhdistykset vanhempainyhdistyksistä harrastusyhdistyksiin. Tavoitteenamme on auttaa sinua ja edustamaasi yhdistystä tai seuraa aikaansaamaan rahoitusta hauskalla tavalla, ja sen myötä toteuttamaan unelmianne. Tarjoamme jokaisesta erikseen sovittavasta työsuoritetunnista euromääräisen prosenttiosuuden, ja läpinäkyvyyden takaamiseksi sekä helpottamiseksi luomme oman tunnisteen seuralle tai yhdistykselle varainkeruun seuraamiseen.

Kysy lisää eri varainkeruuvaihtoehdoista ja -mahdollisuuksista, niin hoidetaan yhdessä hommat maaliin ja rahoitus tavoitteisiinne!

Ota yhteyttä

Kysy lisää eri varainkeruuvaihtoehdoista ja -mahdollisuuksista, niin hoidetaan yhdessä hommat maaliin ja rahoitus tavoitteisiinne. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


    Ota yhteyttä!

    Tarvitsetko apua pikaisesti?

    Soita 040 544 8976

    Soita
    Avaa Whatsapp-chat