Hinnasto

Vuokratyön hinta on meillä aina tuntiperusteista

Meidän kanssamme työt hoituvat aina luotettavasti ja ammattitaidolla vuosien kokemuksella. Haluamme jatkuvasti kehittää ja kouluttaa henkilöstöämme, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Osaava ja reipas henkilöstömme auttaa tarpeissasi paikallisesti myös epäsäännöllisissä henkilöstövajauksissa. Kaikki hintamme ovat tuntiperusteisia, joka tekee palveluistamme mutkatonta, läpinäkyvää ja luotettavaa. Kun vuokratyön hinta on selkeä, on palvelumme hyödyntäminenkin vaivatonta.

Selkeä sekä helposti ennakoitava hinnoittelumalli takaa onnistuneen yhteistyön

Uskomme vahvasti tuntiperusteiseen, läpinäkyvään hinnoitteluun ilman lisäkuluja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Etsitpä osaavaa vuokratyövoimaa pidempi- tai lyhytaikaisempiin tarpeisiin, Keramoren luotettavat ammattilaiset auttavat sinua onnistumaan toimialakohtaiseen hinnoitteluun perustuen.

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa

Monipuoliset henkilöstövuokraus­palvelut usealla eri toimialueella

Keramoren osaavat ammattilaiset ovat saatavillasi kattavasti Uudenmaan ja Hämeen alueilla. Meiltä löydät luotettavia ja reippaita vuokratyöntekijöitä sekä kalustoa räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi rakennustyömaan, siivousalan, varastotyön, keittiöavun, muutto-sekä pihanhoitotöiden monipuolisiin tehtäviin.

Vahva alueellinen läsnäolomme sekä paikallistuntemuksemme ovat käytössäsi joustavasti, nopeasti ja ennakoitavasti.

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Asiakaspalvelu ma-pe

  Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
  Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

  Tarvitsetko apua pikaisesti?

  Soita 040 544 8976

  Soita
  Avaa Whatsapp-chat