Varastotyöntekijä

Me Keramorella tarjoamme vuokralle luotettavia varastotyöntekijöitä erilaisiin varastotyön tehtäviin Tampereella ja Pirkanmaalla sekä Helsingissä ja muualla Uudenmaan alueella. Voit vuokrata osaavia tekijöitämme juuri omiin tarpeisiisi sopien. Oli kyseessä lyhyt tai pidempikin lisäkäsien tarve varastotöissä auttamaan, palvelumme avulla onnistut varmasti.

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
*Erityisosaamista vaativissa tehtävissä (mm. kokit, laatoittajat, timpurit, koneistajat, maansiirto-kuskit yms.) palkka tai tuntihinta neuvotellaan aina erikseen.

Tekijöitä varastotyön monipuolisiin tehtäviin

Meiltä löydät reippaita tekijöitä esimerkiksi varastotöihin, hyllytykseen, pakkaukseen, keräilyyn, suursiivoukseen sekä moniin muihin tehtäviin räätälöidysti juuri sinun tarpeisiisi. Huolehdimme aina varastotyöntekijöidemme asianmukaisesta työvaatetuksesta.

Vastaamme palkanmaksusta ja sivukuluista, vakuutuksista, perehdytyksestä, työterveyshuollosta sekä lomakorvauksista. Asiakasyritys vastaa työn turvallisuudesta.

Varastotyöntyöntekijämme – aivan kuten muutkin ammattilaisemme – ovat käytettävissäsi juuri sinun tarpeesi mukaan joustavasti ja ennakoi tavilla kuluilla. Järjestämme myös sovittaessa tehtäviin tarvittavat työvälineet tapauskohtaisesti.

Läpinäkyvä ja selkeä hinnoittelu

Selkeä sekä helposti ennakoitava hinnoittelumalli takaa onnistuneen yhteistyön ja tavoitellun lopputuloksen. Uskomme vahvasti tuntiperusteiseen, läpinäkyvään hinnoitteluun ilman lisäkuluja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Etsitpä osaavia varastotyön tekijöitä pidempi- tai lyhytaikaisempiin tarpeisiin, Keramoren luotettavat ammattilaiset auttavat sinua onnistumaan toimialakohtaiseen hinnoitteluun perustuen.

Kiinteä tuntihinta varastotyön tehtäviin: 22€/h+alv.

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

    Tarvitsetko apua pikaisesti?

    Soita 040 688 2476

    Soita
    Avaa Whatsapp-chat