Vuokratyövoimalla helpotusta henkilöstöpulaan. Lue helpot vinkit.

Kiireinen viikko tulossa ja maanantaiaamu alkaa puhelulla sairastuneelta työntekijältä? Me autamme sinua onnistumaan.

Kiireinen viikko tulossa ja maanantaiaamu alkaa puhelulla sairastuneelta työntekijältä? Yllättävä tilaus, josta ei vain voi kieltäytyä vaikka tietää, ettei tekijät riitä? Firma kasvaa ja kehittyy, työvoimaa tarvitaan lisää, mutta ei ihan uskalla palkata omia työntekijöitä? Muutto ja loppusiivous edessä, olkapää meni sijoiltaan treeneissä? Jos näistä joku tilanne kuulostaa tutulta, suosittelen jatkamaan lukemista – me autamme sinua onnistumaan.

Yleisin ratkaisu lienee alkaa soittelemaan läpi ne tutuimmat henkilöstövuokraus/muutto/siivous firmat, mutta kun kiirekin olisi, ei kovin montaa puhelua tekisi mieli käydä läpi. Silloin kannattaa miettiä, olisiko jollain firmalla tarjota sinulle heti kokonaisvaltainen ratkaisu. Me Keramorella panostamme juuri siihen, että ratkaisemme asiakkaan ongelman, tarvittaessa nopeasti. Me olemme riittävän iso, että kaikki hoituu, silti riittävän pieni, että meitä aidosti kiinnostaa. Äläkä huoli, vaikka sinun pinna olisi kireällä tiukassa paikassa, me lupaamme auttaa sinua aina hyvällä asenteella ja ilolla. Meidän lupaukset teille:

 1. Vastaamme ja ratkaisemme nopeasti teidän henkilöstötarpeen
 2. Lähetämme innostuneen työntekijän
 3. Ymmärrämme mitä työntekijältämme odotetaan
 4. Sitoudumme lyhyisiin sekä pitkiin projekteihin
 5. Järjestämme tarvittaessa työssä tarvittavan kaluston

Joskus on vain helpompaa, nopeampaa ja tehokkaampaa valita valmis ratkaisu kun yrittää yksin tai poimia palveluita sieltä ja täältä. Jos tarvitset tekijöitä perinteisiin ammatteihin, meiltä tulet heitä saamaan. Älä jää yksin ongelmasi kanssa, me otamme sen hymyillen vastaan ja hoidetaan se yhdessä pois päiväjärjestyksestä.

Kuulostaako siltä, että Keramore voisi olla ratkaisu sinun ongelmaasi? Tule meille uudeksi, tyytyväiseksi asiakkaaksi!

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Asiakaspalvelu ma-pe

  Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
  Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

  Tarvitsetko apua pikaisesti?

  Soita 040 544 8976

  Soita
  Avaa Whatsapp-chat