Keittiöapulainen

Vuokraamme osaavaa työvoimaa, kuten luotettavia keittiöapulaisia ja -työntekijöitä, erilaisiin keittiön avustaviin tehtäviin. Meiltä saat vuokrattua keittiöapulaisia juuri omiin tarpeisiisi, niin pidemmäksi kuin lyhyemmäksikin aikaa. Haluamme auttaa sinua onnistumaan!

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
*Erityisosaamista vaativissa tehtävissä (mm. kokit, laatoittajat, timpurit, koneistajat, maansiirto-kuskit yms.) palkka tai tuntihinta neuvotellaan aina erikseen.

Tekijöitä keittiöavun monipuolisiin tehtäviin

Meiltä löydät reippaita tekijöitä esimerkiksi keittiötyöntekijäksi ja keittiöapulaiseksi, ravintolasiivoukseen ja tiskariksi sekä moniin muihin tehtäviin – millaista apua vain tarvitsekin, me räätälöimme palvelumme sen mukaan. Huolehdimme aina omien työntekijöidemme henkilökohtaisesta työvaatetuksesta sekä hygieniapassista.

Lisäksi vastaamme muun muassa palkanmaksusta ja sivukuluista, vakuutuksista, perehdytyksestä, työterveyshuollosta sekä lomakorvauksista. Varsinaisen työn turvallisuudesta vastaa asiakasyritys.

Työntekijämme ovat käytettävissäsi juuri sinun tarpeesi mukaan joustavasti ja ennakoitavilla kuluilla. Järjestämme myös sovittaessa tehtäviin tarvittavat työvälineet tapauskohtaisesti.

Läpinäkyvä ja selkeä hinnoittelu

Selkeä sekä helposti ennakoitava hinnoittelumalli takaa onnistuneen yhteistyön ja tavoitellun lopputuloksen. Uskomme vahvasti tuntiperusteiseen, läpinäkyvään hinnoitteluun ilman lisäkuluja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Etsitpä osaavia tekijöitä pidempi- tai lyhytaikaisempiin tarpeisiin, Keramoren luotettavat ammattilaiset auttavat sinua onnistumaan toimialakohtaiseen hinnoitteluun perustuen.

Kiinteä tuntihintamme keittiöapulaisen tehtäviin: 21€/h+alv.

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Asiakaspalvelu ma-pe

  Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
  Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

  Tarvitsetko apua pikaisesti?

  Soita 040 544 8976

  Soita
  Avaa Whatsapp-chat