Toimialueet

Keramoren osaavat ammattilaiset ovat saatavillasi kattavasti Uudenmaan ja Hämeen alueilla. Vahva alueellinen läsnäolomme sekä paikallistuntemuksemme ovat käytössäsi joustavasti ja ennakoitavasti. Me autamme sinua onnistumaan!

Palvelemme sinua laajasti eri alueilla. Eri toimialojemme ammattilaiset auttavat sinua säännöllisissä ja satunnaisissa tarpeissa räätälöidysti. Ota yhteyttä, ja jutellaan lisää!

Uusimaa

Palvelemme muun muassa näissä kaupungeissa:

Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa, Kerava, Sipoo, Porvoo, Hyvinkää, Järvenpää

Palvelemme sinua myös seuraavilla alueilla:

Pirkanmaa

Palvelemme muun muassa näissä kaupungeissa:

Tampere, Toijala, Hämeenlinna, Riihimäki

Varsinais-Suomi

Palvelemme muun muassa näissä kaupungeissa:

Turku, Aura, Mynämäki, Salo, Kemiö

Monipuoliset henkilöstövuokraus-palvelut usealla eri toimialueella

Keramoren osaavat ammattilaiset ovat saatavillasi kattavasti Uudenmaan ja Hämeen alueilla. Meiltä löydät luotettavia ja reippaita tekijöitä sekä kalustoa räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi rakennustyömaan, siivousalan, varastotyön, keittiöavun, muutto-sekä pihanhoitotöiden monipuolisiin tehtäviin.

Vahva alueellinen läsnäolomme sekä paikallistuntemuksemme ovat käytössäsi joustavasti, nopeasti ja ennakoitavasti.

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja selkeää

Selkeä sekä helposti ennakoitava hinnoittelumalli takaa onnistuneen yhteistyön ja tavoitellun lopputuloksen. Uskomme vahvasti tuntiperusteiseen, läpinäkyvään hinnoitteluun ilman lisäkuluja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Etsitpä osaavia tekijöitä pidempi- tai lyhytaikaisempiin tarpeisiin, Keramoren luotettavat ammattilaiset auttavat sinua onnistumaan toimialakohtaiseen hinnoitteluun perustuen.

Tutustu tarkemmin toimialakohtaiseen hinnoittelumalliimme

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

    Tarvitsetko apua pikaisesti?

    Soita 040 688 2476

    Soita
    Avaa Whatsapp-chat