Työmaa-apulaisia ja vuokratyöntekijöitä rakennusalalle

Me Keramorella tarjoamme luotettavia vuokratyöntekijöitä rakennusalan tarpeisiin ja erilaisiin työmaan tehtäviin. Voit vuokrata osaavia rakennusalan apukäsiä juuri sinun tarpeisiisi sopien kilpailukykyiseen hintaan sekä lyhyt- että pitkäaikaisempaankin tarpeeseen.

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
*Erityisosaamista vaativissa tehtävissä (mm. kokit, laatoittajat, timpurit, koneistajat, maansiirto-kuskit yms.) palkka tai tuntihinta neuvotellaan aina erikseen.

Vuokratyöntekijöitä rakennustyömään monipuolisiin tehtäviin

Meiltä löydät reippaita ja luotettavia rakennusalan vuokratyöntekijöitä esimerkiksi haalaukseen, purkutöihin, yleisiin apumiestehtäviin, rakennus- ja loppusiivoukseen sekä moniin muihin tehtäviin räätälöidysti juuri sinun tarpeisiisi. Huolehdimme aina työntekijöidemme henkilökohtaisista suojavarusteista ja -asuista sekä työturva- ja VALTTI-korteista.

Vastaamme myös palkanmaksusta ja sivukuluista, vakuutuksista, perehdytyksestä, työterveyshuollosta sekä lomakorvauksista. Asiakasyritys vastaa työn turvallisuudesta.

Keramoren kautta saatavat rakennusalan vuokratyöntekijät ovat käytettävissäsi juuri sinun tarpeesi mukaan joustavasti ja ennakoi tavilla kuluilla. Järjestämme myös sovittaessa tehtäviin tarvittavat työvälineet tapauskohtaisesti.

Toimimme kattavasti Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueilla, mm. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä Tampereen talousalueella. Oman alueesi yhteystiedot löydät täältä.

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja selkeää

Selkeä sekä helposti ennakoitava hinnoittelumalli takaa onnistuneen yhteistyön ja tavoitellun lopputuloksen. Uskomme vahvasti tuntiperusteiseen, läpinäkyvään hinnoitteluun ilman lisäkuluja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Etsitpä osaavia tekijöitä pidempi- tai lyhytaikaisempiin tarpeisiin, Keramoren luotettavat ammattilaiset auttavat sinua onnistumaan toimialakohtaiseen hinnoitteluun perustuen.

Asiakaspalvelu ma-pe

Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

Tarvitsetko apua pikaisesti?

Soita 040 544 8976

Soita
Avaa Whatsapp-chat