Henkilöstö­vuokraus­palvelut

Tarjoamme henkilökohtaista palvelua sekä osaavia tekijöitä satunnaisiin ja säännöllisiin tarpeisiisi. Perinteisten ammattien 300 osaajaa ovat käytettävissäsi joustavasti ja ennakoitavilla kuluilla. Meillä on yksi tärkeä tehtävä, ja se on auttaa sinua onnistumaan.

Reipas, luotettava ja osaava kumppani auttaa sinua onnistumaan

Meiltä löydät luotettavia ja osaavia tekijöitä sekä kalustoa räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi. Tehtäviin valitut tekijämme perehdytetään huolella, ja voit olla varma siitä, että hommat hoituvat ensimmäisestä päivästä lähtien. Mikäli mielessäsi on jokin tehtävä tai toimiala, jota et löydä sivustolta, älä epäröi olla yhteydessä ja kysyä lisää – autamme vuosien kokemuksella myös monilla muissa tehtävissä!

Näiltä toimialoilta löydät tekijän tarpeisiisi

Työmaa

Rakennustyömaan monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Läpinäkyvät ja helposti ennakoitavat kulut takaavat onnistuneen yhteistyön.

Siivous

Siivousalan monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Siivousalan monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan.

Varasto

Varastotyön monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Läpinäkyvät ja helposti ennakoitavat kulut takaavat onnistuneen yhteistyön.

Keittiö

Keittiöavun monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Läpinäkyvät ja helposti ennakoitavat kulut takaavat onnistuneen yhteistyön.

Muutto

Muuttotyötehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Läpinäkyvät ja helposti ennakoitavat kulut takaavat onnistuneen yhteistyön.

Pihanhoito

Pihanhoitotehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Läpinäkyvät ja helposti ennakoitavat kulut takaavat onnistuneen yhteistyön.

Kotihoiva

Kotihoivan monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Läpinäkyvät ja helposti ennakoitavat kulut takaavat onnistuneen yhteistyön.

Teollisuus

Teollisuuden monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Läpinäkyvät ja helposti ennakoitavat kulut takaavat onnistuneen yhteistyön.

Kuljettajat

Kuljetusalan monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Läpinäkyvät ja helposti ennakoitavat kulut takaavat onnistuneen yhteistyön, kun tarvitset kuljettajaa pakettiautolle tai jakeluautolle Helsingissä, Tampereella tai muualla Suomessa.

Kaupan siivous

Siivousalan monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Siivousalan monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan.

Siivouspalvelu

Siivousalan monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Siivousalan monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan.

Yrityssiivous

Siivousalan monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Siivousalan monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan.

Kaupan alan palvelut

Kaupan alan monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Kaupan alan monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan.

Ravintolat ja keittiöt

Ravintola- ja majoitusalan sekä urheilukohteiden monipuoliset palvelut ja ammattitaitoiset tekijät räätälöidysti tarpeesi mukaan.

Liikunta- ja hyvinvointikohteet

Liikunta- ja hyvinvointialan monipuoliset palvelut ja ammattitaitoiset tekijät räätälöidysti tarpeesi mukaan.

Majoitus

Majoitusalan sekä urheilukohteiden monipuoliset palvelut ja ammattitaitoiset tekijät räätälöidysti tarpeesi mukaan.

Logistiikka

Logistiikka-alan monipuoliset palvelut ja ammattitaitoiset tekijät räätälöidysti tarpeesi mukaan.

Valmistava teollisuus

Valmistavan teollisuuden monipuoliset palvelut ja ammattitaitoiset tekijät räätälöidysti tarpeesi mukaan.

Kiinteistönhoito

Kiinteistönhoitotehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Läpinäkyvät ja helposti ennakoitavat kulut takaavat onnistuneen yhteistyön.

Kotiapupalvelut

Kotiavun monipuoliset tehtävät räätälöidysti tarpeesi mukaan. Läpinäkyvät ja helposti ennakoitavat kulut takaavat onnistuneen yhteistyön.

Tekijöitä sinun toimialasi tarpeisiin?

Jos et löytänyt täältä juuri sinun toimialaasi, me Keramorella tarjoamme luotettavia vuokratyöntekijöitä vuosien kokemuksella myös moniin muihin tehtäviin.

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja selkeää

Selkeä sekä helposti ennakoitava hinnoittelumalli takaa onnistuneen yhteistyön ja tavoitellun lopputuloksen. Uskomme vahvasti tuntiperusteiseen, läpinäkyvään hinnoitteluun ilman lisäkuluja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Etsitpä osaavia tekijöitä pidempi- tai lyhytaikaisempiin tarpeisiin, Keramoren luotettavat ammattilaiset auttavat sinua onnistumaan toimialakohtaiseen hinnoitteluun perustuen.

Tutustu tarkemmin toimialakohtaiseen hinnottelumalliimme

Asiakaspalvelu ma-pe

Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

Tarvitsetko apua pikaisesti?

Soita 040 544 8976

Soita
Avaa Whatsapp-chat