Henkilöstöpalvelut valmistavan teollisuuden tarpeisiin tilauksesta luotettavasti takuulla ja ammattitaidolla

Henkilöstöpalveluita luotettavasti, takuulla ja ammattitaidolla – ja yli 15 vuoden kokemuksella

Luotettavat tekijämme hoitavat isomman tai pienemmän logistiikka-alan sekä valmistavan teollisuuden tarpeen vuoroin, jotka mukautuvat juuri teidän tarpeisiinne. Olipa kyseessä pikainen tai vakituisen avun tarve, tuuraus tai alihankinta, me olemme apunanne. Tiimimme koostuu vain kokeneista ammattilaisista tarvittavine voimassa olevin sertifikkaatteineen sekä todistuksineen yli viiden vuoden kokemuksen perinteisten ammattien töistä Suomessa. Me Keramorella tarjoamme ammattitaitoisia sekä osaavia tekijöitä yritysten ja muiden tahojen tarpeisiin mm. Helsingissä, Turussa ja Tampereella sekä monilla muillakin paikkakunnilla Etelä- ja Länsi-Suomessa käsittäen Uudenmaan, Hämeen, Pirkanmaan ja Turun alueet.

Kun tarvitset luotettavia ja osaavia tekijöitä, käänny meidän puoleemme. Keramoren kanssa onnistut nyt ja tulevaisuudessa.

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
*Erityisosaamista vaativissa tehtävissä (mm. kokit, laatoittajat, timpurit, koneistajat, maansiirto-kuskit yms.) palkka tai tuntihinta neuvotellaan aina erikseen.

Laadukkaat henkilöstöpalvelut valmistavan teollisuuden tarpeisiin luotettavalta kumppanilta

Olipa tarpeenne osaavalle henkilökunnalle millainen tahansa, meiltä saatte räätälöidyn ratkaisun. Kokemusta erilaisilta valmistavan teollisuuden aloilta meiltä löytyy yli 15 vuoden verran.

Palvelemme sinua seuraavasti:

Valmistavan teollisuuden toimialaesimerkkejä:

 • elintarviketeollisuus: ateriavalmistus, leipomot, kala- ja lihankäsittely, juomat
 • konepajat: cnc-koneistajat, hitsaus, maalaus
 • puuteollisuus: sahaus, kappaleiden kasaus ja rakentaminen
 • tekstiiliteollisuus: vaiheompelu, korjausompelu, brodeeraus
 • Etkö löytänyt omaa toimialaasi, jutellaan lisää ja ratkaisemme tarpeesi!

Keramore hoitaa kaikki tarpeenne lisäkäsille yrityksenne puolesta. Järjestämme paikalle reippaat ja osaavat tekijät sekä laadukkaat välineet sovitun mukaisesti niin säännöllisesti kuin itse haluatte. Hoidamme niin isomman kuin pienemmänkin avun työvuoroin, jotka mukautuvat juuri teidän tarpeisiinne.

Lisäksi tarjoamme joustavat sopimukset ja selkeät kustannukset läpinäkyvine hinnotteluineen. Keramore on valmiina palvelemaan ja takaamaan sen, että hommat hoituvat aina luotettavasti ja ajallaan.

Joustavaa työvoimaa valmistavan teollisuuden palveluita tarjoaville yrityksille

Keramore toimii luotettavana yhteistyökumppanina valmistavan teollisuuden yritysten tarpeissa. Tarjoamme joustavasti vuokratyövoimaa, joka on valmiina täydentämään ja vahvistamaan kyseisillä toimialoilla toimivien firmojen työvoimaresursseja tarpeen mukaan. Olipa kyseessä tilapäinen kiire tai pidempiaikainen tarve, voimme tarjota ammattitaitoisia ja kokeneita tekijöitä, jotka täyttävät korkeimmatkin laatustandardit.

Luotettavuus, joustavuus ja korkea laatu ovat arvoja, jotka ohjaavat päivittäistä toimintaamme. Voitte aina luottaa meihin, kun kaipaatte apukäsiä moniin perinteisten ammattien töihin. Toimimme mm. Helsingin, Turun ja Tampereen seuduilla sekä muuallakin eteläisen ja läntisen Suomen alueella. Tutustu toimialueeseemme!

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Asiakaspalvelu ma-pe

  Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
  Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

  Tarvitsetko apua pikaisesti?

  Soita 040 544 8976

  Soita
  Avaa Whatsapp-chat