Pakettiauton ja jakeluauton kuljettajat, Helsinki, Tampere ja muu Suomi

Etsitkö pakettiauton tai jakeluauton kuljettajaa lyhytaikaiseen tarpeeseen Helsingissä, Tampereella tai jossakin muussa kaupungissa, jossa toimimme? Me Keramorella tarjoamme luotettavia kuljettajia vuokratyön kautta erilaisiin kuljetusalan tehtäviin – meiltä voit vuokrata osaavia tekijöitä juuri omiin tarpeisiisi. Olipa kyseessä pitkä tai lyhyempi avun tarve, meiltä saat apua. 

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
22€/ h (+alv.)
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
28€/ h (+alv.)
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
*Erityisosaamista vaativissa tehtävissä (mm. kokit, laatoittajat, timpurit, koneistajat, maansiirto-kuskit yms.) palkka tai tuntihinta neuvotellaan aina erikseen.

Tekijöitä kuljetusalan monipuolisiin tarpeisiin

Meiltä löydät reippaita tekijöitä kuljetusalan monipuolisiin tehtäviin räätälöidysti juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä löydät yli 15 pakettiauton ja jakeluauton kuljettajaa pitkällä ajokokemuksella pääkaupunkiseudulta. Kauttamme onnistuu myös mahdolliset jakelutehtävät. Huolehdimme aina työntekijöidemme asianmukaisesta kalustosta.

Vastaamme palkanmaksusta ja sivukuluista, vakuutuksista, perehdytyksestä, työterveyshuollosta sekä lomakorvauksista. Asiakasyritys vastaa työn turvallisuudesta.

Työntekijämme ovat käytettävissäsi juuri sinun tarpeesi mukaan joustavasti ja ennakoi tavilla kuluilla. Järjestämme myös sovittaessa tehtäviin tarvittavat työvälineet tapauskohtaisesti.

Läpinäkyvä ja selkeä hinnoittelu

Selkeä sekä helposti ennakoitava hinnoittelumalli takaa onnistuneen yhteistyön ja tavoitellun lopputuloksen. Uskomme vahvasti tuntiperusteiseen, läpinäkyvään hinnoitteluun ilman lisäkuluja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Etsitpä osaavia tekijöitä pidempi- tai lyhytaikaisempiin tarpeisiin, Keramoren luotettavat ammattilaiset auttavat sinua onnistumaan toimialakohtaiseen hinnoitteluun perustuen.

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

    Tarvitsetko apua pikaisesti?

    Soita 040 688 2476

    Soita
    Avaa Whatsapp-chat