Pakettiauton ja jakeluauton kuljettajat, Helsinki, Tampere ja muu Suomi

Etsitkö pakettiauton tai jakeluauton kuljettajaa lyhytaikaiseen tarpeeseen Helsingissä, Tampereella tai jossakin muussa kaupungissa, jossa toimimme? Meiltä saat luotettavia kuljettajia vuokratyön kautta erilaisiin kuljetusalan tehtäviin – kauttamme voit vuokrata avuksesi ammattitaitoisen kuljettajan keikkatöihin tai muuhun vastaavaan lyhyt- tai pidempiaikaiseen kuljetustarpeeseen. 

 

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
*Erityisosaamista vaativissa tehtävissä (mm. kokit, laatoittajat, timpurit, koneistajat, maansiirto-kuskit yms.) palkka tai tuntihinta neuvotellaan aina erikseen.

Tekijöitä kuljetusalan monipuolisiin tarpeisiin

Kauttamme saat hankittua päteviä ammattilaisia kuljetusalan monipuolisiin tehtäviin. Listoillamme on yli 15 pakettiauton ja jakeluauton kuljettajaa pitkällä ajokokemuksella pääkaupunkiseudulta. Kuskeiltamme onnistuvat myös mahdolliset jakelutehtävät. Huolehdimme aina työntekijöidemme asianmukaisesta kalustosta.

Vastaamme myös palkanmaksusta ja sivukuluista, vakuutuksista, perehdytyksestä, työterveyshuollosta sekä lomakorvauksista. Asiakasyritys vastaa työn turvallisuudesta.

Työntekijämme ovat käytettävissäsi juuri sinun tarpeesi mukaan joustavasti ja ennakoi tavilla kuluilla. Järjestämme myös sovittaessa tehtäviin tarvittavat työvälineet tapauskohtaisesti. Eli kun tarvitset jakelu- tai pakettiautoa kuljettajan kera, käänny meidän puoleemme!

Läpinäkyvä ja selkeä hinnoittelu

Selkeä sekä helposti ennakoitava hinnoittelumalli takaa onnistuneen yhteistyön ja tavoitellun lopputuloksen. Uskomme vahvasti tuntiperusteiseen, läpinäkyvään hinnoitteluun ilman lisäkuluja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Etsitpä osaavia tekijöitä pidempi- tai lyhytaikaisempiin tarpeisiin, Keramoren luotettavat ammattilaiset auttavat sinua onnistumaan toimialakohtaiseen hinnoitteluun perustuen.

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

    Tarvitsetko apua pikaisesti?

    Soita 040 544 8976

    Soita
    Avaa Whatsapp-chat