Sujuvamman liiketoiminnan tukena

Tarjoamme monipuolisia tila- ja logistiikkaratkaisuja Helsingin Pitäjänmäessä. Me autamme sinua vahvistamaan liiketoimintaasi, oli kyse sitten varastoinnista, kuljetuksesta, pakkaamisesta, ompelu- tai vaikkapa puuverstastyöstä. Runsaasti tilaa yhdessä perinteisten ammattien osaajiemme kanssa ovat käytettävissäsi joustavasti ja ennakoitavilla kuluilla. Kun tarvitset luotettavia tilaratkaisuja ja tekijöitä, käänny meidän puoleemme.

Vapaata varastotilaa ja tekijöitä tarpeisiisi yhden katon alta

Runsaasti vapaata tilaa sekä luotettavat perinteisten töiden osaajat auttavat sinua onnistumaan. Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve logistiselle avulle ja osaaville tekijöille, meiltä löydät tekijät, tilat ja kokonaisratkaisun tarpeisiisi. Voimme varastoida tavaraa sekä avariin sisätiloihin että ulos asfalttikentälle. Monipuoliset ja -käyttöiset tilaratkaisumme Helsingin Pitäjänmäessä taipuvat monenlaisiin tarpeisiin; etsitpä perinteisempää pakkaustilaa, ompelimotiloja tai vaikkapa verstasmahdollisuuksia, tarjoamme toimivat työ- ja logistiikkaratkaisut hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Helsingin Pitäjänmäessä toimiva pakkaus- ja logistiikkakeskuksemme tarjoaa ratkaisut tarpeisiin, joihin ei automatisoitu suuri toimija välttämättä pysty vastaamaan. Meillä perinteisten ammattien luotettavat taitajat auttavat sinua onnistumaan käsityönä varastoinnista kuljetuksiin. Olipa mielessäsi tavallinen tai erikoisempikin tarve varastoinnille lisäpalveluineen, niin kysy rohkeasti lisää!

Tilat ja tekijät monipuolisiin tehtäviin

Koko toimitusketju tarpeidesi mukaan valmistuksesta pakkaamiseen sekä kuljetukseen.

Varasto
Työpalvelut
Kuljetus

Näiltä toimialoilta löydät tilat ja tekijät tarpeisiisi

Pakkaus & kokoonpano

Kappaleiden pussitus

Pakkaus ja tarroitus

Ohjeet ja tarvittavat jälkikäsittelyt

Muutokset ja lähettäminen asiakkaille

Puutyöt & maalaus

Huonekalujen korjaus ja entisöinti

Elementtien rakentaminen

Kasaus ja maalaustyöt

Ompelimo

Työvaatteiden korjaukset

Muutokset

Merkkien ompelut

Sisustustekstiilien ompelut ja korjaus

Asiakkaan ohjeiden. mukaiset tilaustyöt

Keittiö

Asiakkaan ohjauksessa toteutetut catering-valmistelut

Annosten valmistus ja pakkaus

Tiskauspalvelut

Pienkonekorjaamo

Polkupyörät

Bensakäyttöiset laitteet

Akkukäyttöiset laitteet

Mekaaniset laitteet

Kuljetuspalvelut

Haemme ja viemme asiaakkaan tuotteet ohjeiden ja aikataulun mukaan

Erikoistoiveet

Otamme vastaan erilaisia erikoisa toimeksiantoja eli ehdotusta sisään.

Keramore Work Centerin sijainti

Tarjoamme toimivat logistiikka- ratkaisut tarpeisiisi erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Karvaamokuja 1
00380 Helsinki

Autamme sinua onnistumaan

Helsingin Pitäjänmäen monipuolisissa tiloissa sinua auttaa onnistumaan räätälöidysti tarpeesi mukaan iso joukko perinteisten töiden ammattilaisia. Yli 300 luotettavan tekijän joukosta räätälöimme kulloiseenkin tarpeeseen parhaiten sopivan tiimin, ja lisäksi vahva alueellinen läsnäolomme sekä paikallistuntemuksemme ovat käytössäsi joustavasti, nopeasti ja ennakoitavasti.

Meiltä löydät erilaisia tilaratkaisuja sekä runsaasti vapaata varastotilaa, ja osaavat sekä luotettavat tekijämme mahdollistavat tekemällä konkreettisen tarvittavan työn, oli se sitten pakkausta, verstastyötä tai vaikkapa kuljetuspalvelua. Uskomme myös henkilökohtaiseen palveluun ja työtehtävien kokonaisvaltaiseen hoitamiseen huolella. Jokainen tekijämme perehdytetään huolella, ja voit olla varma, että hommat hoituvat heti ensimmäisestä päivästä lähtien.

Kun tarvitset tilojen lisäksi ahkeria ja reippaita osaajia mutkattomasti, ota yhteyttä ja pyydä tarjous niin ratkaistaan tarpeet yhdessä!

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja selkeää

Selkeä sekä helposti ennakoitava hinnoittelumalli takaa onnistuneen yhteistyön.

Uskomme vahvasti tuntiperusteiseen, läpinäkyvään hinnoitteluun ilman lisäkuluja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Mikäli tarpeesi taas vaatii pidempiaikaista apua, keskustelemme mielellämme myös urakkahinnoittelusta, jotta löydämme sinulle sopivimman ratkaisun.

Etsitpä osaavia tekijöitä pidempi- tai lyhytaikaisempiin tarpeisiin, Keramoren luotettavat ammattilaiset auttavat sinua onnistumaan toimialakohtaiseen hinnoitteluun perustuen. Palvelut vain yrityksille.

29 €/h
(+alv)

Sisältää:
• työtilat
• työsuoritus
• työvälineet

Toistaiseksi voimassa olevat toimeksiannot
Neuvotellaan erikseen
Urakat
Neuvotellaan erikseen

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Asiakaspalvelu ma-pe

  Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
  Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

  Tarvitsetko apua pikaisesti?

  Soita 040 544 8976

  Soita
  Avaa Whatsapp-chat