Kotiapupalvelut

Kauttamme saat luotettavaa kodinhoitoapua ja ahkeria kotiapulaisia erilaisiin kotihoivan tarpeisiin vuokratyön muodossa. Kotiapulaisemme auttavat sinua kaikenlaisissa kodin askareissa omien tarpeidesi mukaisesti. Hoidamme mm. siivoukset, pyykinpesut, tiskit ja muut kodinhoidon työt räätälöidysti, olipa kyseessä sitten pieni tai isompikin tarve.

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
*Erityisosaamista vaativissa tehtävissä (mm. kokit, laatoittajat, timpurit, koneistajat, maansiirto-kuskit yms.) palkka tai tuntihinta neuvotellaan aina erikseen.

Tekijöitä kotiavun monipuolisiin tarpeisiin

Tarjoamme iloisia, osaavia ja reippaita kotiapulaisia moniin kotihoivan työtehtäviin kuten siivoukseen, keittiön hoitoon sekä pyykkäämisen avuksi. Meiltä saat monenlaista kodinhoitoapua yllä- ja huolenpitoon liittyvissä tehtävissä räätälöidysti oman tarpeesi mukaan. Me huolehdimme aina työntekijöidemme asianmukaisesta tehtävään sopivasta varustuksesta ja asustuksesta.

Vastaamme myös palkanmaksusta ja sivukuluista, vakuutuksista, perehdytyksestä, työterveyshuollosta sekä lomakorvauksista. Sinä asiakkaana vastaat työn turvallisuudesta.

Kotiapulaisemme ja muut vuokratyöntekijämme ovat käytössäsi juuri sinun tarpeesi mukaan joustavasti ja ennakoitavilla kuluilla. Toimimme kattavasti Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueilla. Oman alueesi yhteystiedot löydät täältä.

Läpinäkyvä ja selkeä hinnoittelu

Selkeä sekä helposti ennakoitava hinnoittelumalli takaa onnistuneen yhteistyön ja tavoitellun lopputuloksen. Uskomme vahvasti tuntiperusteiseen, läpinäkyvään hinnoitteluun ilman lisäkuluja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Etsitpä osaavia tekijöitä pidempi- tai lyhytaikaisempiin tarpeisiin, Keramoren luotettavat ammattilaiset auttavat sinua onnistumaan toimialakohtaiseen hinnoitteluun perustuen.

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Asiakaspalvelu ma-pe

  Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
  Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

  Tarvitsetko apua pikaisesti?

  Soita 040 544 8976

  Soita
  Avaa Whatsapp-chat