Kaupan siivous ja myymäläsiivoukset

Me Keramorella ymmärrämme, että liiketilojen puhtaus ja viihtyisyys ovat ensiarvoisen tärkeitä asiakkaiden houkuttelemiseksi ja liiketoiminnan menestyksen varmistamiseksi. Tarjoammekin ammattitaitoista kaupan siivousta, myymäläsiivousta ja liiketilojen siivousta yrityksille, jotka haluavat pitää ympäristönsä priimakunnossa.

Varmistamme, että asiakkaillesi on aina tarjolla puhdas ja viihtyisä tila, jossa on ilo asioida – siksi myymälän siivous kannattaakin jättää kokeneen ammattilaisen huoleksi.

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
*Erityisosaamista vaativissa tehtävissä (mm. kokit, laatoittajat, timpurit, koneistajat, maansiirto-kuskit yms.) palkka tai tuntihinta neuvotellaan aina erikseen.

Laadukasta myymäläsiivousta kaikenkokoisiin kohteisiin

Kun kyse on myymälän siivouksesta, Keramore on erikoistunut pitämään kaikenlaisten liiketilojen ja kauppojen ympäristöt kiiltävän puhtaina ja houkuttelevina. Olipa kyseessä iso kauppakeskus tai pienempi elintarvikemyymälä, voit luottaa siihen, että tarjoamme palvelua aina huippulaatuisesti ja samalla omistautuneisuudella kohteen koosta riippumatta.

Keskitymme kauppakiinteistöjen tarpeisiin huolehtien siitä, että kaikki yksityiskohdat pysyvät puhtaina kylmälaitteista valokiskoihin. Korkea hygienia on meille ensisijaisen tärkeää ja takaamme, että siivous täyttää korkeat laatu- ja hygieniavaatimukset. Oma laadunseurantamme varmistaa, että työnjälki on aina huippuluokkaa.

Panostamme myös henkilöstömme koulutukseen ja perehdytykseen sekä suosimme ympäristöystävällisiä puhdistusmenetelmiä ja -aineita, samalla vähentäen hiilijalanjälkeä.

Myymäläsiivouksen hinnoittelu

Myymäläsiivouksemme hintataso on kilpailukykyistä ja joustavaa. Hinnoittelumme perustuu asiakkaan tarpeisiin, joten meiltä saat palvelua tarvitsemassasi laajuudessa. Laatu on ykkösasia, mutta haluamme silti pitää hinnat kohtuullisina. Käytämme moderneja menetelmiä ja välineitä varmistaaksemme tehokkaan ja laadukkaan työnjäljen.

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Asiakaspalvelu ma-pe

  Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
  Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

  Tarvitsetko apua pikaisesti?

  Soita 040 544 8976

  Soita
  Avaa Whatsapp-chat