Kaupan alan henkilöstöpalvelut tilauksesta luotettavasti takuulla ja ammattitaidolla

Kaupan alan palvelut luotettavasti, takuulla ja ammattitaidolla – ja yli 15 vuoden kokemuksella

Keramore Oy:n luotettavat tekijät hoitavat kaupan alan monipuoliset tehtävät kuormien purusta hyllytykseen ja siivouksesta kärryjen siirtoon sekä laitehuoltoon juuri teidän tarpeidenne mukaan. Olipa kyseessä pikainen avuntarve, vakituisen palvelun tarve, tuuraus tai alihankinta, me olemme apunanne. Tiimimme koostuu vain kokeneista ammattilaisista, jotka omaavat pitkän kokemuksen kaupan alan töistä Suomessa. Tekijöidemme ammattitaito sekä sitoutuneisuus takaavat laadukkaan palvelun työtehtävästä riippumatta.

Kaupan alan yrityksille suunnattujen henkilöstöpalveluiden ohella olemme myös luotettava kumppani muille alan toimijoille. Meiltä saatte tekijät, kun kaipaatte lisäkäsiä kiireaikoina tai haette osaavia ammattilaisia projektiluonteisiin tehtäviin. Yhtä lailla täytämme mielellämme myös pidempikestoisetkin kaupan alan työntekijätarpeet – tarjoamme kokeneita tekijöitä tuurauskeikoista aina alihankintaan.

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
*Erityisosaamista vaativissa tehtävissä (mm. kokit, laatoittajat, timpurit, koneistajat, maansiirto-kuskit yms.) palkka tai tuntihinta neuvotellaan aina erikseen.

Laadukkaat henkilöstöpalvelut kaupan alan yrityksille luotettavalta kumppanilta

Tarjoamme kaupan alan yrityksille ammattitaitoista henkilöstöpalvelua osaavine tekijöineen tilauksesta luotettavasti takuulla ja ammattitaidolla Olipa henkilöstötarpeenne millainen tahansa, meiltä saatte räätälöidyn ratkaisun. Keramorelta löytyy vuosien kokemus erilaisista kauppakohteista.

Meiltä saatte luotettavasti mm seuraavia palveluita.

  • siivoukset
  • tiskaus
  • kuormien purku
  • kärryjen siirrot, pesu & huolto
  • pullokoneen hoito & huolto
  • keittiötyöt & ruoanvalmistus
  • laitehuollot
  • hyllytys
  • palvelupistetyöskentely
  • ulko- & parkkialueen hoito ja siistiminen

Keramore hoitaa kaikki kaupan alan tarpeet yrityksenne puolesta. Järjestämme paikalle reippaat ja osaavat ammattilaiset sekä tarvittavat laadukkaat välineet sovitun mukaisesti niin säännöllisesti kuin itse haluatte. Hoidamme niin isomman kuin pienemmänkin palvelutyön työvuoroin, jotka mukautuvat juuri teidän tarpeisiinne.

Lisäksi tarjoamme joustavat sopimukset ja selkeät kustannukset läpinäkyvine hinnotteluineen. Keramore on valmiina palvelemaan ja takaamaan sen, että toimipisteenne palvelut toimivat parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Joustavaa työvoimaa kaupan alan yrityksille

Keramore toimii luotettavana yhteistyökumppanina kaupan alan yritysten tarpeissa. Tarjoamme joustavasti vuokratyövoimaa, joka on valmiina täydentämään ja vahvistamaan alalla toimivien firmojen työvoimaresursseja tarpeen mukaan. Olipa kyseessä tilapäinen kiire tai pidempiaikainen tarve, voimme tarjota ammattitaitoisia ja kokeneita tekijöitä, jotka täyttävät korkeimmatkin laatustandardit.

Luotettavuus, joustavuus ja korkea laatu ovat arvoja, jotka ohjaavat toimintaamme. Voitte aina luottaa meihin, kun kaipaatte apukäsiä kaupan alan töihin. Toimimme mm. Helsingin, Turun ja Tampereen seuduilla sekä muuallakin eteläisen ja läntisen Suomen alueella. Tutustu toimialueeseemme!

Asiakaspalvelu ma-pe

Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

Tarvitsetko apua pikaisesti?

Soita 040 544 8976

Soita
Avaa Whatsapp-chat