Siivouspalvelua yrityksille, tekijöitä siivousalan toimijoille

Siivouspalvelua luotettavasti, takuulla ja ammattitaidolla – ja yli 15 vuoden kokemuksella

Laadukas siivous luo hyvän ensivaikutelman asiakkaisiin, tekee työympäristöstä viihtyisämmän ja vähentää sairauspoissaoloja. Kaikki tämä puolestaan vaikuttaa suoraan yrityksen tehokkuuteen ja kannattavuuteen. Me Keramorella tarjoamme ammattitaitoista siivouspalvelua yritysten ja muiden tahojen tarpeisiin mm. Helsingissä, Turussa ja Tampereella sekä monilla muillakin paikkakunnilla Etelä- ja Länsi-Suomessa käsittäen Uudenmaan, Hämeen, Pirkanmaan ja Turun alueet.

Yrityksille ja muille vastaaville organisaatioille suunnattujen siivouspalveluiden ohella olemme myös luotettava kumppani siivousalan toimijoille. Meiltä saatte tekijät, kun kaipaatte lisäkäsiä kiireaikoina tai haette siivousalan ammattilaisia erityisprojekteihin. Yhtä lailla täytämme mielellämme myös pidempikestoisetkin siivousalan työntekijätarpeet – tarjoamme kokeneita ammattisiivoojia tuurauskeikoista aina alihankintaan.

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
*Erityisosaamista vaativissa tehtävissä (mm. kokit, laatoittajat, timpurit, koneistajat, maansiirto-kuskit yms.) palkka tai tuntihinta neuvotellaan aina erikseen.

Laadukkaat siivouspalvelut yrityksille luotettavalta kumppanilta

Tarjoamme yrityksille ammattitaitoista siivouspalvelua, joka kattaa toimistot, myymälät ja muut vastaavat liiketilat. Huolehdimme yritysasiakkaidemme siisteydestä ja hygieniasta, jotta te voitte keskittyä omaan liiketoimintaanne huoletta. Olipa siivoustarpeenne millainen tahansa, meiltä saatte räätälöidyn ratkaisun. Kokemusta erilaisista siivouskohteista meiltä löytyy yli 15 vuoden verran.

Meiltä saatte luotettavasti mm.

 • myymäläsiivoukset
 • toimistosiivoukset
 • yrityssiivoukset
 • ravintolasiivoukset
 • taloyhtiöiden siivoukset
 • teollisuuskiinteistöjen siivoukset
 • urheilu- ja liikuntakeskusten siivoukset
 • sekä myös kotisiivoukset

Keramore hoitaa kaikki siivousalan tarpeet yrityksenne puolesta. Järjestämme paikalle reippaat ja osaavat siivoojat, laadukkaat siivousvälineet ja ympäristöystävälliset siivousaineet sekä toistuvat siivoukset sovitun mukaisesti niin säännöllisesti kuin itse haluatte. Hoidamme niin isomman kuin pienemmänkin siivoustyön työvuoroin, jotka mukautuvat juuri teidän tarpeisiinne.

Lisäksi tarjoamme joustavat sopimukset ja selkeät kustannukset läpinäkyvine hinnotteluineen. Keramore on valmiina palvelemaan ja takaamaan sen, että tilanne ovat aina puhtaassa ja moitteettomassa kunnossa.

Joustavaa työvoimaa siivousyrityksille

Siivouspalvelun ohella Keramore toimii luotettavana yhteistyökumppanina myös siivousalan yritysten tarpeissa. Tarjoamme joustavasti vuokratyövoimaa, joka on valmiina täydentämään ja vahvistamaan siivousalalla toimivien firmojen työvoimaresursseja tarpeen mukaan. Olipa kyseessä tilapäinen kiire tai pidempiaikainen tarve, voimme tarjota ammattitaitoisia ja kokeneita siivoojia, jotka täyttävät korkeimmatkin laatustandardit.

Luotettavuus, joustavuus ja korkea laatu ovat arvoja, jotka ohjaavat toimintaamme yhteistyössä siivousalan toimijoiden kanssa. Voitte aina luottaa meihin, kun kaipaatte apukäsiä siivoustöihin. Toimimme mm. Helsingin, Turun ja Tampereen seuduilla sekä muuallakin eteläisen ja läntisen Suomen alueella. Tutustu toimialueeseemme!

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Asiakaspalvelu ma-pe

  Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
  Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

  Tarvitsetko apua pikaisesti?

  Soita 040 544 8976

  Soita
  Avaa Whatsapp-chat