Yrityssiivous – palvelua toimistoista tuotantotiloihin

Yrityssiivoukset yli 15 vuoden kokemuksella mm. Helsingissä, Tampereella, Turussa sekä muualla Suomessa

Yrityssiivous muodostaa yhden tärkeän osan palvelukokonaisuudestamme. Tarjoammekin laajan valikoiman siivous- ja puhtaanapidon palveluita, jotka keskittyvät nimenomaan erilaisten työ- ja julkisten tilojen puhdistukseen. Meiltä saat myös erikoistöitä kuten ikkunapesua, vahausta, tehopesuja sekä loppusiivouksia joustavasti joko tuntipohjaisesti tai urakkamallilla.

Huolellisen siivouksen avulla autamme ylläpitämään yritysten tiloissa korkeaa puhtaus- ja turvallisuustasoa, mikä puolestaan edistää sekä työturvallisuutta että työntekijöiden tyytyväisyyttä. Säännölliset siivouksemme takaavat, että toimistot ja muut työtilat pysyvät siistissä kunnossa. Seurauksena on viihtyisämpi ja tehokkaampi työympäristö.

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
*Erityisosaamista vaativissa tehtävissä (mm. kokit, laatoittajat, timpurit, koneistajat, maansiirto-kuskit yms.) palkka tai tuntihinta neuvotellaan aina erikseen.

Yrityssiivousta asiakkaan omien tarpeiden pohjalta

Yrityssiivouksen ollessa kyseessä tarjoamme asiakkaillemme paitsi perusteellista ja säännöllistä ylläpitosiivousta, tarvittaessa myös erilaisia lisäpalveluita kuten ikkunanpesua, lattioiden vahausta ja muita vastaavia erikoissiivouksia. Myös loppu- ja  muuttosiivoukset onnistuvat meiltä.

Palvelemme mm. seuraavissa kohteissa:

 • Kaupat
 • Ravintolat
 • Teollisuus
 • Toimistot
 • Urheilu- ja liikuntakeskukset

Yrityssiivouspalvelumme suunnitellaan jokaisen asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan, luonnollisesti huomioiden kaikki siivouskohteen erityisvaatimukset. Tavoitteenamme on tehdä siivouksesta mahdollisimman vaivatonta toiminnallenne. Siksi pyrimme aina suunnittelemaan siivousaikataulun siten, että työt suoritetaan yrityksen normaalin työajan ulkopuolella. Tällöin työnteolle ei aiheudu häiriöitä siivouksesta johtuen.

Siivoojat valitaan tarkasti aina kulloisenkin kohteen mukaan. Voit myös luottaa siihen että tekijämme ovat motivoituneita ja hallitsevat tarvittavan siivoustekniikan, olipa siivouskohde millainen hyvänsä.

Yrityssiivousten hinnoittelusta

Yrityssiivouspalvelumme tarjoaa kustannustehokasta ja joustavaa hinnoittelua räätälöitynä juuri teidän tarpeisiinne joko tuntipohjaisesti tai urakkaperusteisesti. Tarjoamme palveluja toivomassanne laajuudessa varmistaen samalla, että työn laatu on korkeatasoista Tavoitteenamme onkin yhdistää laadukas siivouspalvelu kohtuulliseen hintaan. Työssämme käytämme uusimpia siivousmenetelmiä ja -välineitä, jotta voimme taata tehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen kaikenlaisissa ja -kokoisissa yritystiloissa.

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Asiakaspalvelu ma-pe

  Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
  Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

  Tarvitsetko apua pikaisesti?

  Soita 040 544 8976

  Soita
  Avaa Whatsapp-chat