Henkilöstövuokraus ja siivous Lohja

Keramoren kokeneet ammattilaiset ovat valmiina palvelemaan sinua laajasti Lohjan alueella. Voit hyödyntää vahvaa paikallistuntemustamme ja alueellista läsnäoloamme joustavasti ja suunnitelmallisesti. Tavoitteemme on auttaa sinua menestymään!

Palvelemme sinua Lohjalla

Palvelemme sinua laajasti Uudenmaan ja Lohjan lähialueilla. Eri toimialojemme ammattilaiset auttavat sinua säännöllisissä ja satunnaisissa tarpeissa räätälöidysti. Ota yhteyttä, ja jutellaan lisää!

Monipuoliset henkilöstövuokraus- ja siivouspalvelut usealla eri toimialueella

Keramoren osaavat ammattilaiset ovat saatavillasi kattavasti Lohjan lähialueilla. Meiltä löydät luotettavia ja reippaita tekijöitä sekä kalustoa räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi rakennustyömaan, siivousalan, varastotyön, keittiöavun, muutto-sekä pihanhoitotöiden monipuolisiin tehtäviin.

Vahva alueellinen läsnäolomme sekä paikallistuntemuksemme ovat käytössäsi joustavasti, nopeasti ja ennakoitavasti.

Meiltä löydät luotettavia vuokratyöntekijöitä sekä kalustoa fyysisiin ja kädentaitoja vaativiin perinteisiin ammatteihin. Uskomme myös henkilökohtaiseen palveluun ja työtehtävien kokonaisvaltaiseen hoitamiseen huolella. Jokainen tekijämme perehdytetään huolella, ja voit olla varma, että hommat hoituvat heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Henkilöstövuokrauksessa haluamme aina panostaa niin palveluun kuin työn laatuunkin.

Kun tarvitset ahkeria ja reippaita osaajia mutkattomasti, ota yhteyttä ja pyydä tarjous niin ratkaistaan tarpeet yhdessä!

 

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja selkeää

Selkeä sekä helposti ennakoitava hinnoittelumalli takaa onnistuneen yhteistyön ja tavoitellun lopputuloksen. Uskomme vahvasti tuntiperusteiseen, läpinäkyvään hinnoitteluun ilman lisäkuluja, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Etsitpä osaavia tekijöitä pidempi- tai lyhytaikaisempiin tarpeisiin, Keramoren luotettavat ammattilaiset auttavat sinua onnistumaan toimialakohtaiseen hinnoitteluun perustuen.

Tutustu tarkemmin toimialakohtaiseen hinnoittelumalliimme

Keikkatyöt
26€/ h (+alv.)
1-20 työpäivää
Säännöllinen osa-aikatyö
24€/ h (+alv.)
Min. 4h / 1-3 päivää viikossa
Säännöllinen vakiotyö
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
Erityisosaajat*
1,75 xtyöntekijän palkka
Min 6h / 4-6 päivää viikossa
*Erityisosaamista vaativissa tehtävissä (mm. kokit, laatoittajat, timpurit, koneistajat, maansiirto-kuskit yms.) palkka tai tuntihinta neuvotellaan aina erikseen.
Ota yhteyttä
Petri Mesterton

Ota yhteyttä

Oli kyseessä pidempi tai lyhytaikaisempi tarve osaaville tekijöille, autamme sinua onnistumaan. Jätä yhteystietosi, ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Asiakaspalvelu ma-pe

  Aamuvuoro 06-13 Anna 040 544 8976
  Iltavuoro 13-18 Jonne 040 482 0850

  Tarvitsetko apua pikaisesti?

  Soita 040 544 8976

  Soita
  Avaa Whatsapp-chat